Työpajojen sisältö
Fiiliksiä Harppi-festareilta 2019
Tapahtuman tietosuojaseloste

Harppi-festarit lukiolaisille

Matematiikka- ja tiedefestarit pidetään marraskuussa, nyt jo toista kertaa! Harppi-festarit järjestetään lauantaina 13.11. Helsingissä, Maunulan yhteiskoulun ja Helsingin matematiikkalukion tiloissa.

Luvassa on matematiikkaa, tiedettä, hyviä tyyppejä, rentoa yhdessäoloa, mielenkiintoisia puhujia, mahtavia työpajoja, lautapelejä, maukasta ruokaa… Lista on pitkä, mutta ei onneksi loputon. Tiedossa on siis kaikkinensa tervehenkistä ja kauan kaivattua festarimeininkiä lukiolaisille ja heidän opettajilleen. :)

Harppi-festarit ovat osallistujille maksuttomat, mukaan lukien kaikki ohjelma ja ruokailut!

Tapahtuma on avoin kaikille lukiolaisille ja kaikesta syrjinnästä vapaa.
Tapahtuma on täysin päihteetön.

Festareiden kuvituksen on tälle vuodelle suunnitellut Annukka Mäkijärvi.

Ilmoittautuminen (päivitetty 16.10.2021)

Festarit ovat nyt täynnä!

Ilmoittautuneita tuli heti ensimmäisen ilmoittautumisviikon aikana huima määrä ja tupa on täynnä, joten ilmoittautuminen on nyt suljettu. Mukaan festareille otettiin 450 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivän aikataulu

10.30
Ovet avataan

12.00
Tervetulotoivotukset & avausluento, puhujana Syksy Räsänen /
”Sattumasta syntynyt: kosminen inflaatio ja rakenteen alkuperä”

13.00
Lounas

14.00 – 18.00
Työpajoja, non-stop ohjelmaa & vapaata oleskelua
Mukana puhumassa ja työpajoja vetämässä mm. Sini Merikallio, Lauri Reuter ja Samuli Siltanen!

17.00 – 19.00
Ruokailu

20.00
Loppuluento, puhujana Tuomas Aivelo / ”Emme koskaan ole olleet yksilöitä”

21.00
Festarit päättyvät

Miten löydät perille Harppi-festareille?

Festarit järjestetään Maunulan yhteiskoulun ja Helsingin matematiikkalukion tiloissa.
Koulun osoite on Kuusikkotie 3, 00630 Helsinki.

Oletko tulossa festareille kauempaa?

Osallistujat maksavat mahdolliset kuljetus- ja majoituskulut itse.

Alla vinkkinä muutama edullinen majoitusvaihtoehto:

  • CheapSleep Hostels Helsinki tarjoaa 10 % alennuksen majoitushinnoistaan Harppi-festareiden osallistujille. Varaa majoitus alennuskoodilla ”HARPPI” nettisivujen kautta, tee varaus täältä. Koodi on voimassa 10.11.-15.11. ja on heti käytettävissä. Hostelli sijaitsee Helsingin Vallilassa, osoite on Sturenkatu 27.
  • Eurohostel on edullinen hostelli, josta on tällä hetkellä mahdollista varata huoneita jopa 25 % alennuksella (huom. maksu huonetta varattaessa, ei peruutusmahdollisuutta). Jos haluat kuitenkin varata huoneen, jossa on perumismahdollisuus, kannattaa olla yhteydessä hostelliin tai tarkistaa nettisivuilta tarkemmat varausehdot. Eurohostellin sivuille pääset tästä. Hostelli sijaitsee Helsingin Katajanokalla, osoite on Linnankatu 9.

Kuvaaminen festareilla

Harppi-festareilla kuvataan videomateriaalia ja valokuvia Harppi-kehittämistehtävän dokumentointia ja viestintää varten. Festareille osallistujat saattavat näkyä videolla tai valokuvissa. Jokaiselta osallistujalta kysytään kirjallisesti lupa kuvaamiseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kuva- ja videomateriaalin käsittely

Tapahtumassa tallennetaan kuvamateriaalia ainoastaan toimituksellisia tarkoituksia varten, eikä siitä tällöin synny EU:n tietosuoja-asetuksessa (GDPR) määriteltyä henkilötietorekisteriä.

Festarivieraiden kuvaama materiaali

Koulun järjestämä tapahtuma ei ole yksityinen tilaisuus, joten kuvaaminen on lähtökohtaisesti sallittua. Koulu ei ole vastuussa tapahtumavieraiden tekemästä kuvaamisesta ja kuvamateriaalin julkaisusta, eikä sillä ole oikeutta kieltää kuvaamista.

Jäikö meiltä jotakin kertomatta? Kysy rohkeasti lisää!

Kaikkea emme välttämättä täällä ole oivaltaneet kertoa, mutta aina saa kysyä lisää tietoja. Laita sähköpostia tulemaan meille osoitteeseen: harppi@mayk.fi. Sähköpostin otsikoksi kannattaa laittaa Harppi-festarit, niin kysymykset ohjautuvat suoraan oikeille ihmisille. :)

Sivusto päivitetty: 25.10.2021